Anti mug armband

Zodra de welbekende ‘R’ uit de maand is doet de letter ‘Z’ haar intrede. Het ‘gezzzoem’ van muggen houdt menig Nederlander ’s nachts uit dromenland. Met deze bandjes is dat verleden tijd!

Die lange zomeravonden in de tuin of op de camping worden minder fijn als de muskieten ook gezellig ‘aanschuiven’. Voorheen betekende muggenpreventie gehannes met giftige deet-achtige smeerseltjes. Dit kan functioneler én hipper. Geïnspireerd op de ‘Lifestrong’ bandjes is MosquitNo bedacht. Een kleurrijk polsbandje dat minimaal 48 tot 72 (afhankelijk gebruik in water) uur tegen muggen beschermt met natuurlijke citronellageur. Daarnaast leveren dragers easy een bijdrage aan de strijd tegen Malaria. Met de liefelijke tekst: ‘Hey! Don’t bite me, please’.

Het beschermen van onze huid tegen de bijtgrage muggen betekende vorige zomer nog smeren met antimuggen-spul. Inclusief de giftige stof ‘Deet’ dat aan de huid of kleding blijft plakken. Niet echt chique ’s avonds in die leuke strandtent. MosquitNo is een praktische oplossing voor het onhandige smeerprobleem. En in dit geval betekent ‘praktisch’ ook nog eens hip. Polsbandjes in 10 kleuren. Op maat te maken met de sluiting van nikkelvrij staal. Eén bandje beschermt ten minste twee dagen tegen muggen. Zonder giftige substantie op de huid, een erg prettige uitvinding. Het siliconen bandje neemt de natuurlijke citronellageur op en staat vervolgens de geur geleidelijk weer af. Muggen houden nu eenmaal niet van een citronellageur en blijven zo ver bij hun potentiële ‘slachtoffer’ vandaan. Na gebruik vormt een stapeltje MosquitNo’s een recyclebare ‘citronellakaars’ voor op het nachtkastje, omdat er altijd nog iets van de werkzame geur achterblijft.

Kenmerken:

– Per doosje 5 donker blauwe bandjes
– Ieder bandje werkt 72 uur
– Je kunt er mee zwemmen, de werking neemt dan af naar minimaal 48 uur
– Je kunt gewoon slapen met het bandje
– Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
– Het geeft niet af op kleding
– Verkrijgbaar in 10 hippe kleuren

Lees meer of bestel

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -