Apple lanceerd nieuwste iphone

De Apple iPhone 4 16GB is een Candybar telefoon met een gewicht van 137 gram en is 115 x 59 x 9 millimeter groot. Deze smartphone draait op het Apple iPhone OS 4 platform. Om ervoor te zorgen dat je altijd bereikbaar bent, heeft de iPhone 4 16GB een stand-by tijd van 300 uur (of 300 uur op het 3G-netwerk) en kun je 840 minuten bellen (of 320 minuten via het 3G-netwerk) voordat je de Lithium-Ion batterij van het toestel weer moet opladen. Naast bellen beschikt dit gsm toestel ondermeer over de volgende functies: een MP3-speler, internet, e-mail en een 5 megapixel camera. Hierover lees je meer in de onderstaande paragrafen.

Internet en Multimedia
Naast het bellen en sms’en hebben hedendaagse mobiele telefoons meer en meer functies, zoals internet en het kunnen beluisteren van muziek. Dit soort functies worden inmiddels door veel consumenten als even belangrijk geacht als bellen of sms’en.

Met de Apple iPhone 4 16GB heb je de mogelijkheid om te surfen op het internet. Dit toestel is ook geschikt voor snel internet. Belangrijk hierbij is de combinatie met het juiste data abonnement. Heb je het juiste abonnement, dan surf je supersnel over het wereldwijde web. Veel mensen hebben naast het versturen van sms’jes ook behoefte aan het lezen en versturen van e-mail op hun mobiele telefoon. Met de Apple iPhone 4 16GB is het mogelijk om e-mail te ontvangen en te versturen (POP, IMAP, Push). Om op je telefoon direct gebruik te kunnen maken van bepaalde applicaties, heeft de iPhone 4 16GB standaard de volgende applicaties ge├»nstalleerd: Gmail, Youtube.

Maar internetten is niet het enige wat meer en meer op de mobiele telefoon wordt gedaan, ook neemt de mobiele telefoon steeds meer de functie in van media speler. Je kunt geen radio luisteren op deze telefoon, maar je kunt jouw favoriete mp3’tjes wel beluisteren via de aanwezige mediaplayer. De mediaplayer van de Apple iPhone 4 16GB maakt het ook mogelijk om filmpjes te bekijken.

Nog snel even wat werk verzetten op je mobiele telefoon? Met de Apple iPhone 4 16GB kan dat. Dit toestel biedt namelijk ondersteuning voor Word, Excel, Powerpoint en PDF.

Het geheugen van een mobiele telefoon bepaald hoeveel foto’s, filmpjes, muziek of andere bestanden je kunt opslaan op je telefoon. Het interne geheugen van de iPhone 4 16GB heeft een grootte van 16 gigabyte.

De iPhone 4 is nu al vanaf gratis te krijgen bij een abonnement en je kan zelf kiezen voor welk netwerk.

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -