Casio heeft twee nieuwe Exilim cameras uitgebracht

Casio EX-FH100 digitale camera

Highspeed ontmoet een elegant design. De EXILIM EX-FH100 verbergt in zijn elegante designbehuizing vele snelle functies zoals Highspeed serieopnames met tot 40 foto’s per seconde of Highspeed-filmopname met tot 1000 beelden per seconde. De innovatieve Highspeed Back-Illuminated CMOS-sensor met 10,1 megapixels zorgt daarbij voor scherpe en gedetailleerde foto’s met zeer heldere kleuren. Door de 10-voudige optische zoom met mechanische beeldstabilisator en de 24 mm groothoeklens kan de camera ook objecten op grote afstand dichtbij halen.
Met de Pre Record-modus kunt u foto’s niet alleen opnemen op het moment dat u de ontspanner indrukt, maar ook al daarvoor! Met continue opname van tot 40 foto’s per seconde kan een maximum van 39 foto’s in het buffergeheugen van de camera wordenopgeslagen, nog voordat de ontspanner wordt ingedrukt. De 40ste foto is vervolgens de foto die gemaakt wordt op het moment van afdrukken.
Om ervoor te zorgen dat foto’s automatisch lukken, beschikt de EX-FH100 over 18 BEST SHOT-sceneprogramma’s, die voor vele situatie precies de juiste instellingen hebben. Het BEST SHOT-sceneprogramma Highspeed Anti Shake gebruikt de Highspeed-serieopname voor scherpere foto’s. De posities van de elkaar opvolgende foto’s worden automatisch samengevoegd tot een geoptimaliseerde foto. Dit houdt in dat ook opnames met de telelens, die normaal gesproken door bewegingen van de hand onscherp kunnen worden, helder en scherp worden.
Met de HD video-opname van de EXFILIM EX-FH100 kunnen kleurige en detailrijke video’s met een resolutie van 1280 x 720 pixels worden gemaakt.

Meer info of bestellen

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -