De allereerste epilator voor mannen

Babyliss lanceert de allereerste epilator voor mannen, de Body Groom. Een toestel dat niet geschikt is voor watjes, enkel voor ‘echte’ mannen, die hun lichaamsverzorging hoog in het vaandel dragen.

Body grooming is de nieuwe trend onder mannen, en net als een groot deel vrouwen kiezen steeds meer mannen ervoor om de benen of de borstkas te gaan epileren in plaats van scheren. Om duidelijke redenen, uiteraard.

Daarom besloot Babyliss om al zijn expertise te gaan toepassen op de productie van het allereerste epileertoestel voor mannen, de Body Groom. Dit toestel beschikt over een trimkop met een dubbel voorbereidingsmes zodat je als voorbereiding op de epilatie eerst de behaarde zones kan gaan trimmen (tot op 3 mm). Op die manier zal de eigenlijke epilatie vlotter en minder pijnlijk verlopen.

De Body Groom is uitgerust met een gepatenteerd epilatiesysteem met twee ontharingskoppen, die met tegengestelde en verschoven rotaties werken. Dit maakt het toestel bijzonder efficiƫnt, net als de 72 epileertangetjes die 2.400 bewegingen per minuut maken, en geen enkel haartje laten ontsnappen. Bovendien is het toestel ook voorzien van een massagehulpstuk die de pijn zal verzachten.

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -