De HP / Palm WebOS tablets “Opal” en “Topaz”

Op dit moment wordt er in de RD afdeling van HP / Palm druk gewerkt aan twee modellen tablets die naar verwachting in september op de markt komen. Een beetje laat waardoor ze in een drukke markt terecht zullen komen samen met de iPad 2, de Xoom en de Playbook.

Er zullen twee modellen verschijnen, een 7-inch met de codenaam Opal en een 9-inch genaamd Topaz. Al deze informatie komt van een tipgever vanuit het hoofdkwartier van HP en kan dus aan verandering onderhavig zijn maar volgens de Engadget zijn de tips te vertrouwen.

Er zitten geen knopjes op de tablet dus alles zal met de vingers bediend kunnen worden, een camera aan de voorkant en een usb-mini poort aan de onderkant. Het ziet er naar uit dat het apparaat drie speakers heeft zodat je zowel bij een horizontale als een verticale stand altijd stereomuziek hebt.

De 7-inch Opal versie is geoptimaliseerd voor e-reading en beide apparaten hebben een 1.2 ghz processor. De tablets zouden in juni bij Palm liggen zodat ze later dit jaar verscheept kunnen worden. Het ziet er naar uit dat de Topaz eerder op de markt verschijnt dan de Opal.

Hier zijn foto’s en is er meer informatie te vinden over de HP / Palm WebOS tablets.

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -