De ultieme gamestoel

Voorheen was men van mening dat de beste belevenis tijdens het gamen gerealiseerd werd in een Pyramat Sound Chair. Wij halen alle gamers uit deze waan, wij hebben de ultime gamestoel gevonden. Erg toepasselijk is de naam: ‘Ultimate Game Chair’, en de stoel doet zijn naam zeker eer aan!

Volgeladen met allerlei verschillende gadgets, maakt deze stoel uniek. Om te beginnen, zitten er 12 kleine vibrerende motoren door de hele stoel heen verwerkt die synchroon staan met de actie die op dat moment gebeurt in het spel. Ook de mogelijkheid om waarschijnlijk alle game accessoires op de stoel aan te sluiten kan handig uitpakken. Denk aan tijdens het racen met een stuur, pedalen en een versnellingsbak te rijden in Need For Speed Shift, met een wapen te schieten in Call of Duty Modern Warfair 2 of te sporten als een pro! Het geluid kan je via je oordopjes of hoofdtelefoon afspelen, maar waarom zou je de mogelijk laten liggen om de stoel aan je home cinema set aan te sluiten!?

Ook hebben de makers van dit product rekening gehouden met het comfort tijdens het ontwikkel proces. Alles is bekleed met leer, de hoofdsteun is in hoogte verstelbaar, been steunen die uitklappen, bekerhouder en zelfs een houder voor een afstandsbediening. En door de vibrerende motoren in de stoel is de mogelijkheid tot een massage altijd aanwezig.

De stoel kan op een hoop spelconsoles worden aangesloten, onder andere de Playstation 1, 2 en 3, Xbox en Xbox 360, Gamecube, Mac en de PC. In dien je alleen de audio optie wilt gebruiken, kun je ook een iPod, MP3, DS of een PSP op de stoel aansluiten.

Bron

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -