Earphone speaker

Earphone Keyring Speaker: Met de Earphone Keyring Speaker deel je jouw muziek met iedereen die je wilt uit een echte oordop. Hij is natuurlijk wel een stukje groter!

De Earphone Keyring Speaker is vormgegeven als de wereldberoemde en geliefde oordopjes die we allemaal wel eens hebben gezien. Het design van deze draagbare speaker laat dus werkelijk geen enkel steekje vallen. De menigte zal op straat zijn hoofd omdraaien om naar de speaker te kijken waar jouw muziek uit komt. Natuurlijk kunnen ze meteen meegenieten van de heerlijke nummers die eruit klinken. Met de handige sleutelhanger ring kun je de Earphone Keyring Speaker aan je sleutels of tas bevestigen. Zo ben je ervan verzekerd dat je jouw speakertje nooit vergeet en overal je muziek met de mensen kunt delen. Plug hem gewoon in de speaker uitgang van je mp3-speler of telefoon en hij werkt meteen! Er is absoluut geen moeilijke installatie of software nodig, gewoon simpel en toch een heel exclusief design!

Het boxje is ongeveer 7,5 cm lang zonder sleutelhanger ring en ongeveer 10 cm lang met de ring erbij. De oordop heeft een diameter van ongeveer 3,5 cm. De speaker in je oor bevestigen gaat zeker niet lukken of je moet natuurlijk oren hebben waar alleen Dombo van droomt. De Earphone Keyring Speaker werkt via een standaard 3,5 mm plug, dit zorgt ervoor dat die bijna op elke mp3-speler past. Waar wacht je nog op, bestel de Earphone Keyring Speaker snel en steel de show zonder dat je het zelf door hebt!

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -