LaCie stijlvolle netbook en Macbook hoezen

LaCie introduceert twee series kleurrijke hoezen die compacte netbooks en MacBooks in stijl beschermen: de LaCie Coat en de LaCie ForMoa, ontworpen door Sam Hecht. Deze nieuwe laptophoezen zijn voor early adapters hét perfecte accessoire voor de onlangs aangekondigde Apple iPad.

Deze laptophoezen zijn verkrijgbaar in vijf kleuren en zorgen ervoor dat je je dierbare laptop op stijlvolle wijze kunt beschermen en veilig overal mee naartoe kunt nemen. De hoezen zijn vervaardigd van een dubbele laag neopreen en hebben een zachte, gestoffeerde binnenkant. Zo beschermen ze laptops tegen vlekken en krassen. De LaCie Coat is voorzien van een binnenzak met rits, waarin de voeding en accessoires eenvoudig zijn op te bergen. De LaCie ForMoa biedt een extra mogelijkheid: deze tas is voorzien van handvatten die ook weg te stoppen zijn. Het is dus zowel een tas als een hoes. De LaCie ForMoa is daarnaast uitgerust met drie opbergvakken. Zo kun je je voeding, accessoires en papierwerk op een georganiseerde manier kwijt.Doordat vandaag de dag veel mensen hun netbooks en MacBooks overal mee naartoe nemen, hebben ze een duurzaam hulpmiddel nodig om deze apparaten in op te bergen en te vervoeren”, zegt Claire Rivallan, productmanager Consumentenaccessoires bij LaCie. “De nieuwe reeks laptophoezen van LaCie biedt onze klanten de juiste combinatie van materialen en functies om hun apparatuur te beschermen en te vervoeren, en dat in een designersjasje.”

De LaCie Coat en LaCie ForMoa zijn het perfecte reisgezelschap voor compacte netbooks en MacBooks. Ze zijn verkrijgbaar in het netbookformaat van 10,2-inch en in drie laptopformaten van 13-, 15- en 17-inch, die geschikt zijn voor MacBooks en MacBook Pro’s. Zo is er voor elke laptop en netbook een perfect passende tas. Beide laptophoezen zijn verkrijgbaar in zwart  en in vier levendige kleuren: rood, blauw, roze en oranje.

De LaCie Coat en LaCie ForMoa zijn verkrijgbaar via de LaCie Online Store, LaCie Resellers+ en LaCie Corner voor een adviesprijs vanaf 17,90 euro (inclusief btw). Voor meer informatie: www.lacie.com.

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -