Philips lanceert de Robust Collection

Philips heeft een vijftal keukenapparaten gelanceerd die speciaal zijn ontworpen om zwaar werk aan te kunnen en gemakkelijk schoon te houden zijn; de Robust Collection. Deze collectie bestaat uit een keukenmachine, een staafmixer, een mixer, een blender en een sapcentrifuge. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen, zoals schokbestendig glas, (Zytel)kunststof en gietmetaal, waarmee de levensduur zou worden verlengd.

De technologie in de apparaten en de materialen die gebruikt zijn voor de vervaardiging ervan zijn zo degelijk dat bijna elk ingrediënt, in zijn meest robuuste vorm, in de apparaten gebruikt kan worden zonder dat de apparaten stuk gaan. Je hebt hierdoor een brede keuze aan ingrediënten en gerechten om klaar te maken. Philips geeft dan ook vijf jaar garantie op alle producten, drie jaar garantie op de motor van de staafmixer en de mixer en zelfs vijftien jaar op de motor van de blender, de sapcentrifuge en de keukenmachine.

De keukenmachine pakt uit met nieuwe kneed-, klop- en hakaccessoires die de meest complexe recepten aankunnen; in minder dan één minuut kneedt ze zelfs 2 kg deeg. Dankzij de twee geoptimaliseerde snelheidsstanden (hoge snelheid om te hakken, lagere snelheid voor andere toepassingen), heb je als amateur-kok het bereidingsproces volledig zelf in de hand. Daarnaast is de machine heel eenvoudig schoon te maken, doordat het een gladde vormgeving heeft zonder oppervlakken met vervelende hoekige randjes waar je moeilijk bij kunt.

De blender pakt uit met een revolutionair systeem met twee messen, dat ervoor zorgt dat de ingrediënten perfect gemixt worden. De ovalen kan en de messen die in tegenoverstelde richting roteren maken dat de ingrediënten optimaal gemengd worden en dat er tijdens het blenden minder lucht aangezogen wordt. De roestvrijstalen messen kunnen de zwaarste ingrediënten aan, van rauwe groenten tot ijsblokjes, zonder ook maar één kras te maken op de ovalen kan van 2 liter. Met zijn splintervrije glazen kan is de blender ook bestand tegen een val of een harde botsing.

De sapcentrifuge is uitgerust met nieuwe gepatenteerde ribben met ‘Coriolis-effect’, een innovatieve zeef met micromazen waarmee je nog nooit eerder zoveel sap uit groenten en fruit kon persen. Deze sapcentrifuge heeft ook de grootste trechter op de markt, waarin hele stukken fruit passen. Hij kan grote volumes van fruit en groenten aan en maakt in een handomdraai verse sappen. Dankzij de twee snelheidsstanden kan het vermogen van de sapcentrifuge aangepast worden aan de hardheid van de ingrediënten.

De mixer biedt tal van functies in één stevig metalen apparaat dat speciaal ontworpen werd om de zwaarste ingrediënten te mengen, te kloppen of te kneden. De mixer kan met drie snelheden bediend worden, waaronder een turbofunctie die de meest complexe recepten moeiteloos verwerkt. De unieke roestvrijstalen klopper met draaidraad zorgt voor een optimale luchtspreiding en kan zowel een superlicht beslag als het zwaarste deeg bereiden.

De draadloze staafmixer is een staaltje van designinnovatie, waarbij eenvoud zonder compromissen en hoge capaciteit hand in hand gaan. Deze staafmixer heeft het vermogen dat je mag verwachten van een model met snoer mét het unieke voordeel dat je niet gebonden bent aan een vaste plek in de keuken. De staafmixer verenigt tal van innovaties in één enkel apparaat, zoals een eendruks ontgrendelingsknop die de staafmixer losmaakt van de krachtige oplaadsokkel die hem het nodige vermogen verschaft om dezelfde complexe bereidingen uit te voeren als staafmixers met snoer.

De adviesprijzen zijn 399 euro voor de keukenmachine, 219 euro voor de staafmixer, 149 euro voor de mixer, 299 euro voor de blender en 349 euro voor de sapcentrifuge. Wanneer de Robust Collection precies op de Nederlandse markt zal verschijnen is nog onbekend.

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -