Philips presenteert nieuwe buitenverlichtingscollectie

De lente is begonnen en dit luidt, hopelijk, ook het begin in van zonnige dagen en een lange, lome zomer. Typisch de periode waarin we de huiskamer verlaten en de tuin, het terras of het balkon weer gaan gebruiken. Om nog langer van de zachte avonden in de tuin te kunnen genieten, heeft Philips aantrekkelijke en energiebesparende oplossingen voor verlichting buiten ontwikkeld.
De nieuwe buitenlichtcollectie, die zowel functioneel als sfeervol is, verfraait je tuin, terras of balkon op een duurzame manier. Wil je ‘s avonds rustig een boekje lezen in je tuinstoel of een feestje organiseren met vrienden, maar mist je tuin de sfeer van kleurrijk en natuurlijk licht? Dan heeft Philips de oplossing.

Philips Ledino buitenverlichting sluit perfect aan op moderne interieurs en is daarin de eerste in haar soort. Het strakke en tegelijkertijd elegante ontwerp van Ledino verfraait je tuin, paden en het terras op een opvallende, eigentijdse wijze met licht. Ledino buitenverlichting is bovendien zuinig in gebruik en milieuvriendelijke, dankzij de energiebesparende LED-technologie. Een standaard gloeilamp verbruikt gemiddeld vijf keer zoveel energie als een Ledino-lamp en tegen de ultralange levensduur van meer dan twintig jaar kan geen gloeilamp op!

De sokkellamp in de vorm van een vierkant poortje is een eyecatcher langs een paadje of in de zithoek. Door de schuin geplaatste lampen stralen de slanke, rechtopstaande wandlampen en lantaarns brede lichtbundels van natuurlijk wit licht uit. De moderne uitstraling en het slanke ontwerp van duurzaam, gegoten aluminium voorzien tuin of terras op een subtiele wijze van licht. Een aantal van de wandlampen beschikt bovendien over een bewegingssensor; ideaal voor bij de voordeur, oprit of omheining. Kijk hier voor andere modellen uit de Ecomoods Outdoor collectie.

De SolarSpot bestaat uit twee vierkante, draadloze spotlights die op zonne-energie werken. De lampen worden overdag opgeladen en gaan automatisch aan als het donker wordt. SolarSpot is ideaal als oriƫntatieverlichting, maar is ook geschikt als verlichting bij trappen en voetpaden. SolarSpot is de perfecte oplossing om je tuin of terras aantrekkelijker te maken zonder kabels te hoeven aanleggen.

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -