Philips salon superstylist

kkEén van de dingen die we leuk vinden aan de mode, is dat hij constant verandert. En de Philips Salon SuperStylist is het favoriete stylingapparaat uit de modewereld. Dikke krullen. Steil haar. Natuurlijke golven. Kleine krullen. Losse krullen. Wafels. Mogelijkheden te over! Met de nieuwe Philips Salon SuperStylist kan je creatief experimenteren met je haarstijl en de jongste modetrends volgen.

Met zijn dertien afzonderlijke opzetstukken biedt de Philips Salon SuperStylist alle accessoires die je nodig hebt om een hele waaier van verschillende kapsels te creëren, de jongste lente- en zomertrends voor 2010 inbegrepen. Klik het gewenste opzetstuk gewoon op de haardroger en ga je gang. Als belangrijkste opzetstukken voor het volgende seizoen zijn er de kegelvormige krultang (perfect voor natuurlijke golven), en de wafeltang voor hippe lokken.

Alle opzetstukken zijn voorzien van een keramische coating wat het stylingoppervlak glad maakt en het haar meer glans geeft. En voor een nog professioneler stylingresultaat wordt de Philips Salon SuperStylist geleverd met een borstel, haarspelden en een opbergetui.

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -