Robosapien rs media 2

RS Media: Een fusie van technologie en persoonlijkheid.De Robosapien RS Media is een geëvolueerde versie van de succesvolle Robosapien V2

EEN FUSIE VAN TECHNOLOGIE EN PERSOONLIJKHEID
De Robosapien RS Media is een geëvolueerde versie van de succesvolle Robosapien V2. De innemende persoonlijkheid van de V2 en zijn geavanceerde technologie worden gecombineerd met de nieuwste multimedia hardware en persoonlijkheids-programmeerbare software. De RS Media is een multimedia ervaring die de directe en autonome interactie met zijn eigenaar en omgeving nog meer versterkt.

HARDWARE
Het grote kleuren LCD scherm in zijn borst, de speakers in de wapenrusting en de in het hoofd geplaatste camera geven de RS Media de allernieuwste multimedia mogelijkheden. Met behulp van de aangeleverde software kunnen databestanden via USB of SD geheugenkaart zowel gedownload als overgezet worden om foto’s en video’s te bekijken of video spelletjes, muziek- en geluidsbestanden af te spelen.

PERSONALITY EDITOR
Creëer je eigen unieke persoonlijkheid voor de RS Media door gebruik te maken van de Persoonlijkheids Redigeer Suite. Download en kies actie-, geluid- en stem-bestanden of creëer ze simpelweg zelf. Choreografeer bijvoorbeeld een routine bij een favoriete dance track of maak een keuze uit de vele karakter bestanden zoals ‘Jivebot’, ‘Wiseguy’ of de ’60’s Bot’.

3D ANIMATIE MAKER
Verplaats eenvoudigweg het drie-dimensionale model van de RS Media naar je PC (software is inbegrepen), en synchroniseer en voeg stem-bestanden toe aan elke beweging; download deze vervolgens naar zijn geheugen en kijk hoe hij zijn routine feilloos uitvoert.

KLEUREN LCD SCHERM
Een in de borst gemonteerd kleuren LCD scherm toont u RS Media actieve status, films, foto’s, MP3 informatie of spelletjes.

Meer info en bestellen kan hier

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -