Sony Ericsson Aspen

De Sony Ericsson M1i Aspen White Silver is een Quad-Band telefoon waarmee u overal ter wereld kunt bellen. Dit komt omdat het toestel voor alle netwerken in de wereld geschikt is. Als operating system is Microsoft Windows Mobile 6.5.3 Professional geïnstalleerd. Hierdoor is het mogelijk om het toestel uit te breiden met diverse software.

De Sony Ericsson M1i Aspen White Silver beschikt over een Touch Screen scherm en heeft een afmeting van 117 x 60 x 12.5 millimeter. Het gewicht is 130 gram. Verder is de standby tijd van het toestel zo’n 600 uur, waarbij de spreektijd 8 uur bedraagt. Het scherm heeft een afmeting van 320 x 240 pixels.

De Sony Ericsson M1i Aspen White Silver beschikt over een 3.15 Megapixels camera. Hiermee kunt u foto’s maken met een resolutie van 2048 x 1536 pixels.

Het toestel beschikt over bluetooth waardoor het mogelijk is om verbinding te maken met een bluetooth headset of een carkit. Verder is het toestel ook geschikt om bestanden uit te wisselen met andere bluetooth toestellen. De Sony Ericsson M1i Aspen White Silver is geschikt voor HSDPA verbindingen waardoor snel internet op dit toestel mogelijk is. Ook kunt u met dit toestel verbinding maken met een draadloos netwerk. Het toestel beschikt namelijk over een interne WLAN antenne.

Standaard heeft de Sony Ericsson M1i Aspen White Silver 100 MB aan intern geheugen. Het toestel is verder uit te breiden met microSD (TransFlash) geheugen. Omdat het toestel over een GPS antenne beschikt is het ook mogelijk te navigeren met het toestel.

De Sony Ericsson Aspen is gratis bij een abonnement

Sony Ericsson Aspen bij Ritel

Typhone heeft ook een Sony Aspen

Smartphonestunt – Sony Ericsson Aspen

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -