Stijlvolle ipod dock van acoustic research

Dit spraakmakende staaltje design, ontworpen door Eric Berth’s van het Franse merk Branex Design ter gelegenheid van het veertigjarige bestaan van het bedrijf, is een must have voor alle iPhone en iPod gebruikers met gevoel voor design.

Branex Design maakt diverse meubels, waaronder de vrolijk gekleurde Tam Tam-krukken waarop dit ontwerp is gebaseerd. De iTamTam is naast een goed uitziende kruk tevens een complete geluidsinstallatie. In de kruk zit een 50 Watt digitale versterker en maar liefst 5 luidsprekers verwerkt welke zelfs de echte audofielen zullen aanspreken. De iTamTam is draadloos te bedienen met de bijgeleverde RF Afstandsbediening.

Bij de iTamTam zitten tevens 12 verschillende dock adapters zodat je elke iPhone en iPod kunt aansluiten, maar ook andere mp3-spelers met een standaard jackplug worden ondersteund. De muziek stopt automatisch wanneer iemand je op je iPhone probeert te bereiken en heeft geen last van iritante bijgeluidjes die geproduceerd worden door mobiele telefoons. Let op als je je iPhone erin steekt, dat je niet per ongeluk op je iPhone gaat zitten

Lees meer of bestel

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -