Sun traveler vol energie weer op pad

e hoeft nooit meer voor je telefoon of camera de verschillende adapters mee te nemen, nooit meer hoef je te denken aan adapters voor in het buitenland. Met de A-solar Multi Charger heb je één oplossing voor het opladen van je mobiele telefoon en camera, ook al heb je geen stopcontact bij de hand.

De AM-108 Multi Charger slaat energie uit (zon)licht op in zijn interne 1500mAh batterij. Ook kun je de Multi Charger opladen met USB en netstroom. De capaciteit van de Multi Charger is voldoende om tot twee telefoons/camera’s op te laden. Plaats de losse batterij van je camera in de verstelbare batterijhouder van de Multi Charger en hij is in ca 3 uur weer opgeladen en klaar voor gebruik. Ook je mobiele telefoon is in ca 3 uur opgeladen met de laadkabel. Het duidelijke LCD display geeft de status van de energie weer van het externe apparaat inclusief de resterende energie van de Multi Charger.

Geschikt voor het direct opladen van mobiele telefoons. Ook geschikt voor het opladen van losse batterijen van je mobiele telefoon, digitale fotocamera, digitale videocamera, PDA en portable DVD speler. Samengevat: alle batterijen tussen 3,7V en 7,4V, behalve penlites. Inclusief laadkabel met connectoren voor iPod/iPhone, Nokia, Samsung, LG en Sony-Ericsson, micro USB, Female USB en mini USB (HTC, Nokia, Blackberry).

Productdetails:

  • LCD display
  • Slaat energie uit (zon)licht op
  • 1500mAh batterij (energie voor 2 telefoons/camera’s)
  • Geschikt voor batterijen tussen 3,7v en 7,4v
  • Na ca 3 uur opgeladen
  • Na ca 3 uur externe apparaat opgeladen

Lees meer of bestel

Leave a Comment

If you would like to make a comment, please fill out the form below.

You must be logged in to post a comment.

© 2005 - 2017 Shikake, -